Förra helgen var det morsdag och bouns svärfar som firades. Vi hade otroligt väder och kunde sitta ute hela dagen. Började med fika i skuggan. Behöver verkligen ta tag i och fixa lite trevlig möblering i skuggan så vi slipper flytta på bordet. Tycker det är så mysigt att ha ett möblemang under äppelträdet. Tjejerna fixade och Fredrik gjorde drinkar Till kvällen grillade vi och Emma Majas kusin garnerade tårtan svägerskan hade bakat. Hallontårta hemmagjord måste ju vara det godaste som finns. Oavsett om vi är i stan eller Öregrund kan man njuta av en kopp kaffe utomhus. Det är verkligen en idyll mitt i stan. Söndag var det morsdag i Eskilstuna med mamma och alla kusiner. Maja och våra yngsta älskling. Det finaste vi har våra älskade barn. Tog inga bilder njöt av familjen. Min bror grillade cevapcici sen var vi och kollade på Brorsson som hade match vissa stannade kvar och badade i deras pool sen var det dags att åka hem. Fredrik lagade en trerätters och kväll avslutades med mina älsklingar hemma. Det var många som ville ha recept på dessa bars. Detta är veganska glutenfria bars 2,25 dl riven kokos 2,25 dl mandlar 2,25 dl cashewnötter 4 msk jordnötssmör eller mandelsmör 3 msk raw agavisirap eller lönnsirap 2 msk vatten Mixa alla ingredienser i en matberedare jag började med alla torra ingredienser sedan hade jag ner vatten och jordnötssmör. Tryck ut i en form jag tog långpanna för jag gjorde en större stas. Skär i önskade bitar. Toppa med choklad om du önskar det är något jag la till. Ställ in i kylen min 30min Recept tog jag från Majja Malmsten Njut när sötsuget slår in.